Jdi na obsah Jdi na menu

13. Epizoda

22. 3. 2017

Máme tu finálovou čtyřku. Tu tvoří tito bojovníci:

SarahAnys - Držela si celou hru několik aliancí, alianci s Antonií a Adamem, alianci s holkama, avšak nejdůležitější aliance této řady - Sexy draky složená z Antonie, Annie, Alexe, Lusy, FrankieBaina a SarahAnys. Hrála tvrdou hru a držela se své aliance.

 

Antonie - Na první kmenové radě cílem druhé aliance, nakonec však odešel Orion. Antonie hrála velmi strategickou hru a také po dlouhé době jsme tu měli silnou ženu v soutěžích. Antonie bojovala vždy jako bojovnice.

 

FrankieBaine - Hrál a držel si kontrolu nad hrou po většinu hry. Jeho strategické a fyzické schopnosti ho vymrštili až do final 4. Držel také kontrolu nad skrytými symboly, které se daly spojit a udělat z nich SUPERIMUNITA. Konkureční alianci se svou aliancí totálně zdeformovali. 

 

Annie - Hráčka s velkým nadáním do hry. Měla těžkou
cestu, když se nacházela ve kmeni LÍTLA DÍMUN, kde to celé ovládal Ricky. Vše však přežila a poté se zapojila do aliance
Sexy Draci. S Antonií to byli konkurence schopné hráčky ve výzvách o imunitu. 

 

Dnešní výzvu o imunitu vyhrál FrankieBaine, proto dnes odejde jedna z žen: Antonie, Annie nebo SarahAnys. Frankie má imunitu, pro něj dnes hlasovat nemůžete, ostatní jsou ve hře. Začneme hlasovat, SarahAnys ty první. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

 

První hlas:

antonie-hlas.jpg

 

Druhý hlas:

sarahanys-hlas.jpg

 

Třetí hlas:

annie-hlas.jpg

2 hlasy SarahAnys, 1 Antonie, 1 zbývá

 

Poslední hlas:

frankiebaine-hlas.jpg

 

Máme tu remízu mezi SarahAnys a Antonií, znovu bude hlasovat jen FrankieBaine a Annie.

 

FrankieBaine začni hlasovat. Až přečtu hlasy rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlasy:

První hlas:

annie-hlas.jpg

1 hlas SarahAnys, 1 zbývá

 

Druhý hlas:

frankiebaine-hlas.jpg

 

Máme tu opakovanou remízu ve finálové 4, což znamená, že tu budeme mít rozstřel mezi SarahAnys a Antonií. 

O chviličku dříve vyhrála SarahAnys rozstřel a tak tedy zůstává ve hře, Antonie přes mi svoji pochodeň. Annie: Počkej Jeffe. Antonie chci ti nabídnout, že půjdu místo tebe. Prostě jí nedovolim odejít Jeffe. Jeff: Pokud Antonie bude souhlasit, tak v tom nevidim problém. Antonie souhlasila, slíbila, že Annie pomstí a je rozhodnutá pokračovat dále.

Annie tento hrdinský krok jsem ještě neviděl. Annie přines mi svoji pochodeň. Annie, kmen promluvil, je čas jít.

BLINDSIDE - SAGRADO

A vy se vraťte do tábora, zítra Vás čeká poslední výzva o imunitu, přeju Vám dobrou noc. 

vyrazeni-soutezici-slouceneho-kmene.jpg

 

Finálová 3. Proběhla výzva o imunitu, kterou vyhrála Antonie, měla se rozhodnout koho vezme do finále. Až přečtu hlas, rozhodnutí je konečné a zvolená osoba musí okamžitě opustit kmenovou radu. Přečtu hlas:

14. vyřazenou osobou a 9. finálovým členem poroty je:

antonie-hlas.jpg

BLINDSIDE - SAGRADO

Přines mi svoji pochodeň. SarahAnys, kmen promluvil, je čas jít. Antonie a FrankieBaine dotáhli jste to tam kam zbylých 14 hráčů se nedostalo, do finálové 2. Rozmýšlejte nad tim co jim řeknete a jak budete reagovat, přeju Vám hezkou poslední noc na Faerských ostrovech.

vyrazeni-soutezici-slouceneho-kmene.jpg

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář